There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Sunday, November 3, 2013

Give up






Adehh.. pnat dah dok tunggu depan laptop ni ha... nk update SPPBS.. xley nak msok.. adoii la.. pening dah kepala ni..

banyak g benda nak disiapkan ni.. 
plz.. update sistem ni.. nyampah ok..
nsb la tahun 4 thn depan guna templete, xpyh nak key in bagai dah.. 
tapi tahap 1 masih gne yg on9 ni..
hapuskan terus n ubah ke cara templete ni jgk bley x..

Saturday, November 2, 2013

Dia

CINTA






CINTA ITU

* Kalau anda suka makan ikan parang
Bila makan haruslah berhati-hati
Takut kalau tersengkang tulangnya ho… ho…
Takut kalau tersengkang tulangnya

** Kalau anda suka bermain dengan cinta
Jaga-jaga jangan sampai hati luka
Kerna cinta banyak godaannya ho… ho…
Hati-hati jangan sampai terluka

*** Cinta itu boleh diumpamakan
Bagai makan sambal belacan
Walau pedas hingga mengalir airmata
Masih mahu dimakan jua


**** Cinta jangan dibuat macam goreng pisang
Sungguh enak makan bila panas-panas
Bila ia sejuk jadi kurang enak ho… ho…
Sudah hilang sedapnya
Ulang * hingga ****

Lagu: Eric Yeo
Lirik: M. Nasir


bestkan lagu ni.. 
actually, setiap insan mesti pernah rasa macammana perasaan jatuh cinta tu kan?? 
suatu perasaan yang sukar untuk digambarkan oleh kata-kata..
 kita tetapkan akan mempertahankan suatu rasa cinta biarpun kita punya 1001 alasan untuk meninggalkannya

p/s: jatuh cinta tu best TAPI perasaan jealous tu yg xbest.. xley nk trima bler ad GURLZ lain komen gambar or puji2 dia.. adehh.. stress.. buang jauh2 perasaan ini..
 

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...