There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Thursday, January 26, 2012

Kerinduan

Dilanda kerinduan yg mencengkam jiwa.. oHh noo! kalo dl bley g nk tpon ok blik trus tp skg dapat sedekahkan Al-Fatihah or bacaan ayat2 suci Al-Quran je.. Dear Heart! plz be strong!





---------------------------******-------------------------


p/s: lately xtau nk post ap..

Saturday, January 21, 2012

Duhai Hati..

Ya Allah.. kuatkanlah aku dalam menghadapi dugaan yg kau berikan ini.. Ya Allah.. Berikankan ketabahan kepada ibuku dalam menghdpi dugaan ini.. Sesungguhnya, aku tidak betah melihat ibuku bersedih.. i have 2 pretend nothing happens.. Ya Allah.. Tabahkanlah hatiku ini.. Ak bersyukur kpdMu kerana Kaun hadirkan mereka sangat2 aku memerlukan.. Ya Allah.. permudahkanlah..

Friday, January 13, 2012

Beautiful Design..

AsSalam.. tgk tajuk post 2, mesti ada sesuatu yang bermain dalam fikiran korg sumer kan?? hehehehh..

Ap yang 'beautiful design' ni.. maksud yg mendalam ni.. huhuhu.. Semua ciptaan Allah adalah cantik2 belaka.. Sebab itulah kecantikan subjektif.. ia sukar untuk di nilai oleh mata yang memandang.. :)


-------------------------------- > apakah??? (xder point pun.. hahahha)




Cantik kan?? design ni namanya ALPINA.. :)



ni pulak EXORA.. comey gitu.. :) i LIKE.. :)



Yang ni campuran EXORA + ROSELLE + ALPHINA.. mana g comey??

p/s: berminat?? anda boleh membuat tempahan atau membeli secara borong kepada kami. Hubungi kami di talian 0195500450 @ 0176862604.. :)

Thursday, January 12, 2012

Liku-liku kehidupan

As Salam.. sem yang penuh dengan dugaan.. sem yang penuh dengan kepenatan.. PENAT!! meningtakan diri bahawa inilah DUGAAN FINAL YEAR STUDENT.. Ya Allah, Permudahkanlah.. :)


P/s: xder point sbnrnya TAPI kagum ngan kebolehan mereka.. Alhamdulillah.. mereka berjaya dalam apa yg mereka lakukan.. :)

Sunday, January 8, 2012

Update!

Seperti yang dijanjikan.. ni lah dia pakej2 yang ditawarkan sempena tahun baru ni.. PROMOSI SEMPENA CHINESE NEW YEAR coming soon.. stay tuned! :)


Pakej 2 + 1..


another pakej 2+1... (kredit to k.wan coz bg amik gambar ni..)

Saturday, January 7, 2012

Segalanya Baru..

As Salam.. sempena tahun baru ni, kami akan mengadakan promosi untuk produk2 yang kami tawarkan di sini.. TAPI disebabkan keBUZYan yang melampau sem baru ni, kami akan mengUPDATEnya kemudian.. Sekian, Terima Kasih.. :)

Tuesday, January 3, 2012

Sekian kalinya.. :)

AsSalam.. hope u all sumer sht yer! Amacam azam tahun ni? hope sumernya akan tercapaikan? :)
Thn ni adalah tahun yang sangat2 mencabar.. Permulaan yang tidak beberapa baik.. huhuhuhu.. hope everything will be fine soon.. :) Apa2 pon gud luck everyone! fighting!! :)

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...