There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Thursday, February 16, 2012

Biarkan ia berlalu..

AsSalam.. sht?? huhuhuhu.. tgk tjk ari ni mcm sdh je kan.. maklumlah ari ni sejuk jew.. hujan kot, xder la panas terik sgt.. sudah BURN!! ggrr.. Actually xder ap sgt nk cter tp nak bgtau yg lag 3 ari genap SEBULAN abah meninggalkan dunia ini.. lately mmg cpt touching.. mmg akan jd mslh bler dok sorang2.. mst akn teringat.. even dh nk sebulan tapi rs mcm baru je semua ni berlaku.. seolah2 abah hanya pergi kursus dan akan kembali semula nanti.. bkn xtrima apa yang telah ditetapkan tapi rasa terkilan sebab xsempat jaga abah disaat2 akhir dia di muka bumi ni.. LAGI touching bler 2 hari sblm abah nak PERGI jauh, abah ada cakap nk dtg PENANG! mst abah tau yang abah dah xsmpt nk jmpa anak abah yang sorang ni kan.. Hanya Allah yang mengetahui nape ak tak diberikan kesempatan untuk melihat wajah abah buat kali yang terakhir.. Selaju mana pon aku drive ari 2 tp xmampu nak lawan takdir yang telah Allah tentukan.. rasa sangat kosong bler abah xada tmer 2.. slama ni abah slalu je grau2 ngan anak2 dia.. Ya Allah.. sesungguhnya hati ini sangat merindui abah.. Kau ampunkanlah dosanya dan tempatkan dia dalam kalangan orang-orang yang beriman.. Amin..

No comments:

Post a Comment

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...