There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Tuesday, April 2, 2013

Promo April

PROMO THIS MONTH!!
NUTRIFERON BELI 6 PERCUMA 1 + FREE MEMBERSHIP...

Immune booster eksklusif from Shaklee..sesuai untuk individu yang mempunyai imun yang rendah, selalu demam, selsema, sakit kepala...jadikan ianya first aid wajib anda!

❤ PROMOSI HEBAT APRIL : NUTRIFERON BUY 6 FREE 1 & FREE MEMBERSHIP ❤
Yeay!!!! Promo percuma bulan ini Shaklee dah keluarkan. Nutriferon PERCUMA dgn pembelian 6 kotak pertama!!!!
 Apa itu Nutriferon?
---------------------
Nutriferon adalah suplemen yang berfungsi sebagai penggalak kepada sistem imun tubuh @ immune booster. Ianya merupakan supplemen yang hebat dan efektif, ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.

Sejarah Nutriferon..siapa yang menciptanya?
--------------------------------------------------
Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo. Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, beliau telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi dalam badan.

 
Siapa yang perlukan Nutriferon?
------------------------------------
Sesiapa sahaja yang selalu demam / rendah sistem imun dan sebarang penyakit yang berkaitan dengan imuniti/antibodi seperti flu, demam ,cancer, asma... tetapi harus diingat yer yang produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh sebarang jenis penyakit.

 
Bagaimana ia bertindak?
---------------------------
Nutriferon bekerja dalam dua cara~segera mengaktifkan sistem pertahanan imuniti dan juga menggerakkan "pasukan cari dan musnah'' dalam sistem imuniti badanTESTIMONIAL NUTRIFERON:


TESTIMONIAL 1


testimonial 2


No comments:

Post a Comment

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...