There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Wednesday, January 16, 2013

posting

assalam.. hari jantungku berdegup kencang.. mahu tak berdegup laju.. ttbe dpt msj kawan kat nm untuk POSTING dah kuar.. tgh jemur baju.. ap lagi kalut la ak ni jemur cpt2.. nk tgk cpt.. takut.. huhuhu


jantungku.. ahahha.. 


hbs jemur baju cek terus kat laman web KPM.. ni r result yg ak jmpa..
v
vv
vvvv
vvvvvv
vvvvvv
Penempatan Guru Interim Lepasan PISMP, B.Ed. Tesl dan IPTA ke SJKC dan SJKT mulai 16 Januari 2013.
16 January 2013

Penempatan Guru Interim Lepasan PISMP, B.Ed. Tesl dan IPTA ke SJKC dan SJKT mulai 16 Januari 2013.

Calon yang tersenarai boleh merujuk Jabatan Pelajaran Negeri yang berkenaan untuk urusan penempatan Sekolah.

Sila Rujuk Lampiran yang disertakan untuk senarai penempatan

http://www.moe.gov.my/v/pemberitahuan-view?page=1&id=3053
 
p/s: nm xder g.. sob sob.. :( 

1 comment:

  1. tunggu dengan sabar ye.. sekurang2nya dah memang akan dapat kerja.. dah lega part tu..

    err..sorry dik.. kalau leh xde benda pusing2 tu lg ok..pening woo kepala tengok.. dan word verification kat komen ni.. pssstt akak bukan robot.. hihi..

    ReplyDelete

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...