There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Saturday, February 16, 2013

Interview..

Salam.. setelah sekian lama.. baru ari ni dapat mencoret disini.. semalam senarai tok di INTERVIEW oleh SPP dah kuar... sape2 yg xcek g, boleh la g ke laman web spp

ni latest new sr spp:

Semakan Urusan Temu Duga Jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG41 Bagi Graduan Pendidikan Lulusan Institusi Pengajan Tinggi Awam Dan Institut Pendidikan Guru Malaysia Tahun 2012

Suruhanjaya Perkhidmatan Pelajaran akan menjalankan temu duga pelantikan ke jawatan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah (PPPS) Gred DG41 bagi graduan pendidikan lulusan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang bergraduat pada tahun 2012 dan graduan pendidikan lulusan Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) tahun 2012 yang bergraduat selepas Jun 2012. Temu duga yang melibatkan seramai 5,033 orang calon akan dijalankan di seluruh negara mulai 19 Februari 2013 hingga 27 Mac 2013. Semakan secara berperingkat mengenai temu duga tersebut boleh dibuat di portal Suruhanjaya di www.spp.gov.my mulai 15 Februari 2013.

Baki seramai 2,791 orang calon perlu menjalani sesi penilaian khas oleh Suruhanjaya. Maklumat mengenai program tersebut akan dimaklumkan dalam sedikit masa lagi.



TAPI...

kenapa nama ku tiada ni.. dugaan apakah ini..  bler cek dia tulis mcm ni..s
Maaf! Maklumat anda tiada dalam urusan ini
 
seriously.. sgt sedih.. tkt ni dalam 10 nama mmbr yang xada nama..
kawan2.. doakan segalanya berjalan lancar tok diri ini.. btw, ada sesapa tau x apa itu PENILAIAN KHAS??
tgk tu pon dah seram.. 

huhuhu.. ari ni kuar kat paper pasal isu posting tok pelajar IPGM.. 

p/s: moga segalanya dipermudahkan..





4 comments:

  1. As salam
    Same kes dgn sy ni,,,Nama x kuar lg kt spp....Risau gak termasuk dalam penilaian khas jew....

    http://groovyfashionshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wslm.. awk ipg mn?? tu la.. kwn2 sekelas sumer dapat dah..

    ReplyDelete
  3. wslm.. awk ipg mn?? tu la.. kwn2 sekelas sumer dapat dah..

    ReplyDelete
  4. nak tanya skrng dah dapt ke posting?

    ReplyDelete

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...