There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Monday, December 26, 2011

Berjaya!


Alhamdulillah.. hati ni berbunga riang n rs nk share ngan sumer yg baca blog ni.. (ad ke yg bc ni.. hehhehe) rasa gembira sangat bler ap yg kter cb mendptkan hsl n dapat membuktikan sesuatu yg btul kan?? mst korg sumer msh blur2 kan ap yg nk d sampaikan ni.. :)


heheheh.. bukan nk crita spl dpt bunga ke ap yer.. sekadar hiasan je ni.. huhuhuhu.. meh nk story sket ap yg membuatkan atiku berbunga riang..

Tanggal 24/12/11 ari 2 ttbe je xsdap bdn n mula DEMAM.. badan mmg gler xlarat la.. standard kalau DEMAM mmg mcmni slalu.. kalau sp yg knal mmg phm sgt la.. tp bler dh dmm ni xnk mkn UBAT lak.. heheheh.. so tmer ni la rs nk mencuba untuk MEMBUKTIKAN keberkesanan produk FC BIO-SANITARY PAD 2.. trus amik beberapa keping tampal kat dahi, belakang n kaki.. SEBAB ms demam ni lenguh 1 bdn.. hhuhu.. first time rs mcm ni...

Alhamdulillah.. bler bgn je rs lega sgt2.. :) Oppss! jap sblm 2 meh nk crita mcmner pnglmn tmer pki benda alah ni.. ms pki kat tmpt yg skt 2.. rs seperti ditarik2 kat tmpl yg skt 2.. yela wat dr HERBA kan, ad MINT lak 2.. rs sejuk jew.. BEST 2! kalau nk pakai benda ni bp lama pon xap.. Tapi INGAT sumer ni atas keizinan ALLAH ye.. (sembuh dari penyakit 2 la).. :)

p/s: ini adalah kisah benar, pengalaman saya sendiri ok?? :)

No comments:

Post a Comment

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...