There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Friday, December 9, 2011

Segalanya Topup.. :)



PROMOSI SUPERB! | 9/12- 31/12 ]

♛ Sudah berapa lama anda TOPUP ?
# Sudah berapa banyak yg anda dapat hasil dari anda TOPUP ?
# Dapat ke UNTUNG ? Sudah berapa banyak yg anda dh habiskan semata2 utk TOPUP ?



Manusia BIASA

✘ Dari mula guna HP smpai skrg, pemikiran mreka, bila nk TOPUP je, pergi kedai ibarat "DAH BIASA DISUAP". 98% drpada rakyat Malaysia adalah mcm ni.

Manusia LUAR BIASA/HEBAT

✔ Dari mula guna HP, mereka sentiasa berusaha, utk mnjimatkn penggunaan, menjadikan BEBAN kpd KEUNTUNGAN berganda pada mereka. Hanya 2% dripada rakyat Malaysia adalah macam ni.

Masih x percaya lagi ? REALITI, lihat la masyarakat skrg, berapa ramai yg KAYA/SENANG ? dan berapa ramai yg MISKIN ?

RENUNGKAN.Sesungguhnya ALLAH tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu sehingga mereka sendiri mengubah nasib mereka. QS Ar-Ra'd:11


9 daripada 10, keuntungan datangnya daripada PERNIAGAAN.



Pemikiran NEGATIF manusia:- Dengar je agen prepaid, pemikiran msti terus ke:-

✘ Ni msti kna jual TOPUP .
✘ Modal tinggi nk mula bisnes TOPUP .
✘ Nk kne tkar no. baru lagi kalau buat bisnes TOPUP .

Sekiranya anda fikir begitu, maka SALAH sama sekali !

Utk pngetahuan anda,

✔ Topup boleh dgunakn utk diri sendiri, keluarga atau kenalan terdekat jika anda tidak berminat
utk berniaga .
✔ Modal rendah, pakej pendaftaran cuma RM30 je . Min tmbah modal RM 30 . X smpai pun RM 50 .
✔ Xperlu tkar no. baru, anda boleh gunakan no. prepaid yg sdia ada utk digunakan.
✔ Minat utk buat bisnes ? Lagi bagus, modal permulaan bisnes yg rendah, risiko kerugian hampir
zero, keuntungan berganda, pelanggan ada dimana2 sahaja dan yg penting ia bisnes yg JELAS
dan NYATA !


Cuba fikir secara POSITIF dan RASIONAL:-

✔ Berapa LAMA anda dah guna TOPUP ?
✔ Berapa BANYAK anda dah rugi beli TOPUP ?
✔ Berapa BANYAK anda dah bazirkan masa anda beli TOPUP ?
✔ Kalau dulu topup, mesti pegi kedai, padahal tokey kedai topup guna HP je ? X terfikir ke anda
dtg dari rumah, pdahal topup guna HP je ?
✔ Xkan SELAMAnya anda hendak beli TOPUP ?

BAYANGKAN, sekiranya,, Anda terdesak nk guna topup pada waktu kecemasan/malam, menghabiskan MASA, MINYAK kenderaan anda semata2 nk pegi kedai beli TOPUP. Last2 bila sampai kt kedai, kedai pula tutup, terpaksa cari kedai lain. Sampai je kt kedai lain, anda topup RM 5, tpi kena caj RM 5.50 padahal topup dpat RM 5 je ?? - Berapa bnyak MASA, WANG dan MINYAK kenderaan yg anda bazirkan semata2 nk topup RM 5 ??

♛ [ PROMOSI SUPERB ! | 9/12 - 31/12 ] ♛ Manager : RM 30, Assistant Manager : RM 20 [ **LEADER kawasan diPERLUKAN** ] **Setiap AHLI BARU akan diberi guideline step-by-step tentang bgaimna hendak mulakn bisnes prepaid ini. Perlukan detail lebih lanjut?? Sila hubungi kami melalui:-

* NADHRAH- 0195500450 @ BAHIRAH- 0176862604 dengan kadar segera.. :)

No comments:

Post a Comment

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...