There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Friday, October 7, 2011

Sesengal Ubi Keledek

AsSalam.. ari ni mood pon gler2 mcm tjk yang kat ats tu.. lately, byk sgt benda yang bermain dlm pkrn ni ha.. aishhh.. g jauh2.. bler dh melayang2 otak 2, kngn lama mulala bermain di pkrn ni.. wat rs macam nk flying kick je mcm ni ha.. amek kau.. dush66x!!!!


tp xap la.. kngn lama 2.. thanks 4 everything frenz.. u make me strong.. :) bak kata lagu ap ntah
sejarah mengajar kita menjadi lebih dewasa
oye3x dh dewasa.. :) Bley la nk pkr psl kwin kan?? hahahahah.. actually topik kawin ni dh terlalu biasa smpi dah rs mcm mknn harian la dlm kehidupan saat umur mencecah 20++.. hahaha.. ak sk tgk gambar kwin.. meh kte tgk antara gambar2 yang comey, yang ak dok gler sgt 2.. :)


ni la sireh junjung.. mmg bnda wajib kot kn?? ak bangga gler la ngan org yang wat ni.. kreatif kot.. ssh ni nk wat.. kalo bg ak yg wat ntah thn ke berapa br dpt siap.. 2 pon kalo siap.. hahahha :)


ni plak.. hantaran sejadah.. cantik kn??? :)

yang seterusnya ni ialah Cup Cakes.. ni kwn i yg wat.. kalo nk wat tmphn, order la sendiri.. kawan i ni mmg kreatif orgnya.. ni blog dia..


ni lagi..


huahuahua.. kalo ak dpt ni, rs mcm xmau mkn je.. comel kot.. :D


2 je la kot ari ni.. pnat dh mnls ni.. rs mcm katil 2 dh panggil byk kali dah ni.. :)

No comments:

Post a Comment

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...