There was an error in this gadget

WELCOME

Persahabatan Kita

Daisypath Friendship tickers

Followers

Saturday, October 29, 2011

Testimoni Pengguna Pad Avail

Maklum Balas Para Pengguna FC Bio Sanitary Pad
Fang Set Fang, 50 tahun, Sarawak ( Jangkitan Kuman )

Saya mempunyai sist (cyst) di bahagian rahim. Selepas mengambil ubat doktor, sist tersebut pecah dan mengeluarkan banyak darah serta cairan. Pemeriksaan puan perlu dijalankan setiap 2 bulan, tetapi setiap kali pun disahkan dijangkiti kuman dan perlu memakan ubat antibiotik.

Selepas saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah tersebut telah diselesaikan, rahim sudah bebas daripada jangkitan kuman dan saya tidak perlu memakan ubat antibiotik lagi!


Chow Geok Sim, 35 tahun, Kuala Terengganu ( Fibroid Rahim )
Rahim saya mempunyai sebiji fibroid yang bersaiz 8 cm. Suntikan diberi setiap bulan untuk mengecutkan saiz fibroid tersebut, tetapi fibroid tersebut masih tidak mengecut walaupun sudah 3 suntikan diambil. Jadi, doktor berkeputusan membuat pembedahan untuk membuang seluruh rahim saya pada Ogos 2006.

Saya mula menggunakan FC pantiliner pada Julai 2006. Hanya selepas 1 bulan, fibroid tersebut telah mengecut ke 5 cm. Doktor kata tidak perlu membuang seluruh rahim, hanya membuang fibroid tersebut sahaja. Saya sambung menggunakan FC pantiliner selepas pembedahan, luka baik pulih dengan pantas.


Aminah Shariff , 49 Tahun, Selangor ( Masalah Senggugut )
Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad, masalah senggugut saya telah semakin menghilang dan tidak berasa sakit lagi ketika haid. Kini, saya berasa sungguh berkeyakinan.


Hani Azura, 34 Tahun, Selangor ( Kitaran Haid Tidak menentu, Masalah senggugut )
Saya mengalami masalah kitaran haid tidak menentu dan senggugut.
Bersyukurnya, semua masalah yang dihadapi telah hilang selepas menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Terima Kasih Avail!


Hjh. Subardini Bt. Hj. Nawawi, 49 Tahun, Sarawak ( Haid Tidak Menentu )
Haid saya datang 2 bulan sekali dan tidak lancar.

Setelah menggunakan FC Bio Sanitary Pad, haid pada hari pertama dan kedua mengalir dengan lancar. Saya memakai FC pantiliner bermula pada hari ketiga haid sehingga hari kelima haid berhenti. Kitaran haid saya sudah menjadi teratur. Saya sangat berpuas hati, terima kasih Avail!


Noor Adilah Bt. Che Mat, 37 Tahun, Putrajaya ( Masalah Keputihan dan Kegatalan )
Masalah keputihan dan berbau telah hilang selepas saya menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Masalah kegatalan yang sering saya alami juga telah hilang. Kini, saya tidak perlu risau akan masalah haid lagi. Terima kasih kepada Avail kerana memperkenalkan tuala wanita yang begitu hebat!


Roziah Bt. Mat Johan, 41 Tahun, Kuala Lumpur ( Jangkitan Kuman )
Saya sering menghadapi masalah jangkitan kuman di bahagian faraj yang mengakibatkan jangkitan saluran urinari.
Saya telah bebas daripada masalah ini sejak menggunakan FC Bio Sanitary Pad. Saya akan meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad yang begitu Hebat ini!


Salasiah Bt.Abdul Mutalib, 46 Tahun, Selangor ( Sakit Pinggang dan Belakang Ketika Haid )
Saya sentiasa berasa sakit pinggang dan belakang ketika haid. Masalah ini amat menganggu emosi saya.

Tetapi setelah saya diperkenalkan dengan FC Bio Sanitary Pad, semua masalah tersebut telah hilang pada bulan ketiga. Saya akan meneruskan penggunaan FC Bio Sanitary Pad demi kesihatan dan kebahagian rumahtangga saya.


Salmah Ibrahim, 46 Tahun, Kuala Lumpur ( Masalah Senggugut )
Saya menghadapi masalah senggugut yang amat teruk.

Saya mula menggunakan FC Bio Sanitary Pad pada 3 bulan yang lalu, kini, masalah senggugut telah semakin menghilang dan tidak berasa sakit lagi. Saya lebih berkeyakinan sekarang!


p/s: anda juga boleh melihat testimoni Bekas Pesakit Fibroid dalam Utusan Malaysia 3 Januari 2010 Oleh RABIATUL ADAWIYAH KOH ABDULLAH
adawiyah.koh@utusan.com.my atau anda bley lihat artikel ni di sebelah kanan blog atau di post yang terbaru.. :)

No comments:

Post a Comment

Jom Terjah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...